Probeer je een verzekering af te sluiten via de website, maar krijg je de melding "Het door jou gekozen e-mailadres is al in gebruik"? Dan is het e-mailadres al bekend in ons systeem en is het niet mogelijk om de verzekering met dit e-mailadres als nieuwe klant af te sluiten. Er zijn drie mogelijkheden:

1. In het verleden al eens een verzekering bij Verzekeruzelf gehad of nog een actieve verzekering? Log dan in in je bestaande account en doorloop vervolgens alle stappen. Je kan nu verzekering afsluiten op het e-mailadres wat bij ons bekend is.
    Let op! Kan je niet inloggen omdat je jouw inloggegevens niet meer weet? Je inlognaam is altijd je e-mailadres. Vraag een wachtwoord herstellink op.
  2. Wil je de verzekering afsluiten met andere gegevens? Kies dan voor een ander e-mailadres en maak een nieuw account aan met dit e-mailadres.
  3. Heb je nog nooit een verzekering gehad bij Verzekeruzelf en/of nog nooit online een account aangemaakt? Neem dan contact op met onze klantenservice via onze chat. Wij helpen je graag verder!