Al klant bij Verzekeruzelf?

Dan vind je het eigen risico van je motorverzekering in de polisvoorwaarden. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar “Mijn verzekeringen”.
  3. Zoek de juiste motorverzekering op en klik op “Bekijk”.
  4. Onderaan het overzicht vind je onder het kopje "Documenten" alle documenten van je motorverzekering.
  5. Open de polisvoorwaarden door op “Productvoorwaarden” te klikken.

Naar mijn dossier »

Nog geen klant bij Verzekeruzelf?

Dan vind je het eigen risico van de motorverzekering in de productvoorwaarden. Bekijk hiervoor de productpagina of download de productvoorwaarden.

Naar de motorverzekering »