In je digitaal dossier vind je alle informatie over de status van je schade:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik links in het menu op "Schades". Je ziet nu een overzicht van je schademeldingen.
  3. Onder "Status" vind je de status van je schademelding. Klik op de melding om meer informatie in te zien.

Wil je weten hoe het schadeproces bij Verzekeruzelf verloopt? Kijk dan eens op onze informatiepagina over het schadeproces. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

Heb je vragen over je schademelding? Mail dan naar schadebehandeling@verzekeruzelf.nl. Vermeld je schadenummer in het onderwerp. Het schadenummer vind je in de bevestigingsmail van je schademelding of in de details van je schademelding.

Naar mijn dossier »