Bent u niet tevreden met deze overgang en wilt u daarom uw verzekering opzeggen? Dat vinden wij jammer om te horen. Natuurlijk is het mogelijk om uw verzekering te beëindigen. Bij Verzekeruzelf hanteren wij geen opzegtermijn. Dat betekent dat u uw verzekering per direct mag beëindigen.

Wilt u uw verzekering vóór 1 december 2022 opzeggen? Dan kan dat gewoon in uw digitaal dossier met uw huidige inloggegevens. Meer informatie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Wilt u uw verzekering tussen 1 december en 19 december 2022 opzeggen? Dan kan dat via ons wijzigingsformulier

Wilt u uw verzekering na 19 december 2022 opzeggen? Dan kan dat via onze nieuwe MijnOmgeving. Dit doet u als volgt:

• Ga naar de MijnOmgeving en log in met uw nieuwe inloggegevens. Nog geen account? Zorg dan dat u eerst een account aanmaakt. Op 19 december 2022 heeft u hierover een e-mail ontvangen.
  • Klik boven in het menu op “Polissen”. U ziet nu een overzicht van uw verzekeringspolis(sen) bij Verzekeruzelf.
  • Aan de rechterkant onder het kopje “Acties” kiest u voor “Opzeggen”.
  • Doorloop de stappen om de verzekering beëindigen.