Je beëindigt je verzekering op ieder moment in je digitaal dossier. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op "Verzekeringen" en kies de verzekering die je op wilt zeggen.
  3. Druk onderaan het overzicht van je verzekering op de button "Beëindigen".
  4. Vul de datum in per wanneer je de verzekering wilt beëindigen ("Opzegdatum") en vul de "Reden van beëindiging" in.
  5. Klik op "Beëindigen". Je verzekering is nu opgezegd.

Staat je auto niet meer op jouw naam? Zeg dan je verzekering op. Bij het overschrijven van je auto ontvang je een vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs toont aan dat je geen eigenaar meer bent. Houd bij het opzeggen van de verzekering de datum van dit vrijwaringsbewijs aan.

Schriftelijk beëindigen

Lukt het niet om je verzekering online te beëindigen? Beëindig dan de verzekering schriftelijk. Scan een ondertekende opzegbrief in en mail deze naar klantenservice@verzekeruzelf.nl. Per post opsturen mag ook! Ons adres is:

Verzekeruzelf
Postbus 5009
5201 GA 's-Hertogenbosch

Heb je een andere auto?

Heb je jouw auto verkocht en een nieuwe auto in het bezit? Zet dan je lopende autoverzekering eenvoudig om naar je nieuwe auto. Je hoeft je huidige verzekering dan dus niet te beëindigen! Benieuwd hoe je jouw autoverzekering aanpast? Wij helpen je graag verder.

Verkoop of schorsing voertuig

Is je voertuig verkocht of geschorst? Stuur ons dan het vrijwaringsbewijs of schorsingsbewijs. Zodra wij het bewijs hebben ontvangen, beëindigen wij je verzekering.

Let op! Wij beëindigen je verzekering tot maximaal drie maanden terug.