Wij versturen geen royementsverklaring na het beëindigen van je verzekering. Na het beëindigen van je verzekering registreren wij de door jou opgebouwde schadevrije jaren in de databank RoyData. In RoyData registreren verzekeraars de schadevrije jaren. Zo kan elke verzekeraar je schadevrije jaren controleren en overnemen. 


Ook ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met daarin het aantal schadevrije jaren dat op je naam staan. Met dit aantal schadevrije jaren kan je een nieuwe verzekering afsluiten. Sluit je een nieuwe verzekering af? Dan kan je nieuwe verzekeraar je schadevrije jaren in RoyData terugvinden.


Op dit moment geen auto op je naam en worden je schadevrije jaren dus niet gebruikt? Dan blijven je schadevrije jaren bij de meeste verzekeraars in Nederland één jaar geldig. Bij Verzekeruzelf blijven je schadevrije jaren tot drie jaar geldig.


Een autoverzekering in het buitenland afsluiten?


Dan is het wél mogelijk een Engelstalige royementsverklaring aan te vragen. Wil je een royementsverklaring voor het buitenland opvragen? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@verzekeruzelf.nl.