Je wijzigt je persoonlijke gegevens zelf eenvoudig en snel in je digitaal dossier. Volg de volgende stappen:

1. Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik in het menu op "Mijn gegevens".
  3. Je ziet nu je persoonlijke gegevens. Klik onderaan de pagina op de roze button "Wijzigen".
  4. Wijzig de gegevens die je wilt wijzigen en klik vervolgens op "Bevestigen".
  5. Je gegevens zijn nu succesvol gewijzigd!

Wil je jouw inloggegevens wijzigen? Ook dat kan in je digitaal dossier:

1. Klik in het overzicht van "Mijn gegevens" op "Inloggegevens".
  2. Er opent nu een nieuw scherm met je e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik op het potloodje achter je e-mailadres of wachtwoord om het te wijzigen.
  4. Voer je nieuwe gegevens in en klik op "Wijzigen".
  5. Je gegevens zijn nu succesvol gewijzigd!

Naar mijn digitaal dossier »