Vervelend dat je een foutcode krijgt bij het afsluiten van je rechtsbijstandverzekering! Hier vind je de toelichting op alle foutcodes. Zoek de foutcode op en lees de toelichting.  


FoutcodeToelichting

1

In je aanvraag geef je vier of meer onroerende zaken op om mee te verzekeren. Daarom is het niet mogelijk om een rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf af te sluiten. Wij raden je aan je verzekering ergens anders af te sluiten.

2

In je aanvraag geef je aan dat je meer dan twee verhuurcontracten per pand hebt. Daarom is het niet mogelijk om een rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf af te sluiten. Wij raden je aan je verzekering ergens anders af te sluiten. 

3

In je aanvraag koos je bij bestemming voor de optie "Anders". De bestemming van je woning is dus geen bedrijfsruimte, garagebox of woning. Daarom is het niet mogelijk om bij Verzekeruzelf een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Wij raden je aan je verzekering ergens anders af te sluiten.

4A

In je aanvraag geef je aan dat het verhuurcontract voor een periode korter dan zes maanden is. Daarom is het niet mogelijk om een rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf af te sluiten. Wij raden je aan je verzekering ergens anders af te sluiten. 

4B

In je aanvraag geef je aan dat het verhuurcontract niet op basis van het model van R.O.Z. is. Daarom is het niet mogelijk om een rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf af te sluiten. Wij raden je aan je verzekering ergens anders af te sluiten.