Je wijzigt je e-mailadres eenvoudig online in je digitaal dossier:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik op "Mijn gegevens" en vervolgens onderin de pagina op "Wijzigen".
  • Voer je nieuwe e-mailadres in en klik op "Bevestigen".
  • Je e-mailadres is succesvol gewijzigd. Vanaf nu ontvang je alle e-mails op je nieuwe e-mailadres.

Ook je inlognaam aanpassen?

Je inlognaam is gelijk aan je e-mailadres. Wil je ook het e-mailadres aanpassen waarmee je inlogt? Volg dan de volgende stappen:

• Klik nogmaals op "Wijzigen" op de pagina met "Mijn gegevens".
  • Ga vervolgens naar "Inloggegevens", er verschijnt nu een pop-up.
  • Klik op het potloodje achter het e-mailadres.
  • Pas je huidige e-mailadres aan en druk op "Wijzigen".
  • Je ziet nu de melding "Je e-mailadres is succesvol gewijzigd. Vanaf nu log je in met je nieuwe e-mailadres".
  • Je e-mailadres én loginnaam zijn succesvol gewijzigd.

Naar mijn dossier »