Je polisblad vind je terug in je digitaal dossier. Benieuwd waar? Volg de volgende stappen:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik op "Mijn verzekeringen". Je ziet nu een overzicht van al je verzekeringen.
  • Kies de verzekering waarvan je het polisblad wilt inzien.
  • Onderaan de pagina zie je het kopje "Documenten". Hier vind je alle documenten van je verzekering.
  • Klik op het bestand om het polisblad te downloaden en printen.

Naar mijn dossier »

Geen mogelijkheid om het polisblad zelf te printen? Vraag dan een geprinte versie bij ons op. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden!