Staken vervoersmaatschappijen tijdens je reis? De voorwaarden voor een schadevergoeding zijn in dat geval per verzekering verschillend. Vraag daarom bij je verzekeraar na wat de voorwaarden zijn van je reisverzekering.

Mijn reisverzekering bij Verzekeruzelf

Heb je een reisverzekering bij Verzekeruzelf en krijg je op reis te maken met een staking door een vervoersmaatschappij? Dan vind je in onze productvoorwaarden of je wel óf niet verzekerd bent. ZO bekijk je de productvoorwaarden:

• Ga naar je digitaal dossier en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Klik onder het kopje "Verzekeringen" op je reisverzekering.
  • Onderaan de pagina bij "Documenten" vind je de voorwaarden van je verzekering.

Naar de reisverzekering »